ndryshimet-qe-duam-ti-shohim_alb(thumbnail)
Reports

Ndryshimet Që Duam T’i Shohim

Publication year:

2023

Albanian, Serbian,English

Format:

PDF (2.0 MiB)

Publisher:

Save the Children International,Save the Children Kosovo

Që nga lansimi i raportit “Zërat e Rinj” me 1 qershor 2022, ne si grupe të udhëhequra nga fëmijët kemi avokuar përmes diskutimeve dhe fushatës “Generation Hope” që politikbërësit në nivel qendror dhe lokal të prioritizojnë të drejtat e tona.

View & Download

Autodetected language

Albanian

1 Documents

Other languages

Serbian

1 Documents

English

1 Documents

Subscribe and receive reading selections

Save all your favorite materials for future use

Upload research & contribute to the collection

Share

Link