english_10_things_you_should_know_about_covid-19_and_persons_with_disabilities.pdf_15.png

10 gjërat që duhet t’i dini për COVID-19 dhe personat me aftësi të kufizuara

961.3 KiB (PDF)

Publisher

Save the Children International

Format

pdf

Topics

Disability Inclusion