Et bra sted å være: slik barn og under ser det

small calendar icon

Publication year:

2021

small globe icon

Norwegian

small file information icon

Format:

PDF (6.0 MiB)

small number of pages icon

Publisher:

Save the Children Norway

In the report Et bra sted å være – slik barn og unge ser det, Norwegian children and youth explains the importance of their activity clubs and the need for every municipality to have an offer.

Rapporten handler om fritidsklubber i Norge, og hva fritidsklubben betyr for barn og unge. Redd Barna har samarbeidet med organisasjonen Ungdom og Fritid om å innhente barn og unges tanker, meninger og ønsker om fritidsklubben. Dette er gjort gjennom en spørreundersøkelse med kommunale barne- og ungdomsråd og gjennom workshoper og samtaler med barn og unge som bruker fritidsklubber. Rapporten viser at barn og unge bruker fritidsklubben og at de trives på klubben. De sier det er viktig at den er åpen, er tilgjengelig og at det er trygge voksne som jobber der.

Rapporten inneholder også konkrete krav til hva norske kommuner må gjøre for å sikre en møteplass for barn og unge, og den påpeker også at myndighetene må lovfeste kommunale fritidsklubber, slik at alle barn og unge har tilgang til fritidsklubber

View & Download
dropdown-chevron
Document information
dropdown-chevron

Format

PDF

Country

Region

Rights

© Author/Publisher

SubscribeSubscribe and receive reading selections

LibrarySave all your favorite materials for future use

UploadUpload research & contribute to the collection

By browsing the Resource Centre you are agreeing to our use of cookies. Read our cookie policy.