gresa-agushi_0(thumbnail)
Briefs, Fact Sheets and Brochures

Ese nga Gresa Agushi – Mbro Arsimin Tonë

Publication year:

2021

Albanian

Format:

PDF (873.7 KiB)

Publisher:

Save the Children International,Save the Children Kosovo

Save the Children në Kosovë organizoi Garën për Ese një aktivitet përmbyllës i fushatës globale “Mbro Arsimin Tonë’’, e cila kishte për qëllim t’u ofronte fëmijëve një mundësi për të ndarë përvojën e tyre me mësimin online, për të shprehur se si të mësuarit nga distanca ndikoi në mirëqenien e tyre mendore dhe për të treguar se si ata e kanë përjetuar kthimin në shkolla. Kjo është eseja e Gresa Agushi e cila u zgjodh nga vetë fëmijët si një nga tre esetë më të mira.

View & Download

Albanian

1 Documents

Document information

Format

PDF

Country

Region

Topics

Rights

© Author/Publisher

Subscribe and receive reading selections

Save all your favorite materials for future use

Upload research & contribute to the collection

Share

Link